Mladší přípravka odehrála velmi kvalitní turnaj a nezklamala!

Dne 15-16.6.2019 se naše mladší přípravka U-9 zúčastnila největšího mezinárodního turnaje v ČR této věkové kategorie, kterého se zúčastnilo 20 týmů.Turnaj se hrál podle pravidel mladších přípravek,ale na větší branky 5×2,v počtu 5+1. Proti týmům zvučných jmen kluci nezklamali a v některých zápasech dosáhly velmi cenných výsledků. Po sobotním rozkoukávání, kdy jsme dosáhly na jednoho vítězství nad Tempem Praha A a remíze z F.K Ustí nad Labem v poslední sekundě zápasu se nám v neděli podařilo po heroickém výkonu přetlačit Sigmu Olomouc a v předposledním kole porazit velmi silnou akademii MFK Vranov. V závěrečném 19 utkání jsme remizovali s jedním z favoritů polským Gornikem Zabrze, když soupeř vyrovnal šťastně 20 sekund před koncem….Velkým zážitkem pro kluky a rodiče bylo druhé utkaní s velkoklubem FC Porto a i přes prohru 0:6 to bylo pro kluky a nás trenéry velmi poučné. Ještě jednou bychom chtěli poděkovat Martinu Minářovi(FŠ Třebíč)za to, že nás oslovil a na takto prestižní turnaj pozval. Dík patří též rodičům za velkou podporu pro kluky, v tom horku a při té porci zápasů to nebylo vůbec jednoduché.

Výsledky A.F.C. Humpolec: F.K  Jablonec n/Nisou 0:1, F.C Porto 0:6, Dukla Praha 0:6, F.K Humenné 2:3, F.K Ustí n/Labem 2:2, F.C Háje 0:3, Dynamo Č.B 0:2, Tempo Praha B 1:0, CFT Academy Slovakia(Prešov) 0:4, MŠK Žilina 0:5, FŠ Třebíč 1:4, J.F.A.(Jihočeská akademie) 1:4, Zbrojovka Brno 0:7, Sigma Olomouc 2:0, Vysočina Jihlava 1:2, Slovácko 0:3, Tempo Praha A 0:3, Academy MFK Vranov 2:1, Gornika Zabrze 1:1.

Sestava a střelci:Filip Koten, Filip Čermák-3, Martin Domin, Vojta Borovička, Miroslav Přibyl, Roman Jirků, Josef Příhoda, Patrik Pikovský-6, Adam Koten, Adam Linhart-2, Lukáš Čapek-2.

Trenéři: Miroslav Čermák, Václav Čapek.