Trénuj doma

Mistrovství České republiky v individuálním tréninku

Více na https://trenujdoma.fotbal.cz/

Ahoj hráči a hráčky,

v současné době dosahují čeští fotbalisté a trenéři mnoha úspěchů i díky své šikovnosti a sebevědomí.

Přes současná omezení se všichni můžeme snažit využít tuto dobu k rozvoji dovedností, které posilují naše sebevědomí na hřišti. Mezi tyto dovednosti patří nejen ovládání míče, ale i rychlost, síla, vytrvalost nebo herní chytrost. Poctivým tréninkem roste úroveň těchto dovedností. Nedokážeme vám nyní nahradit hru a herní rozhodování, ale můžeme vám nabídnout soutěžení ve všem, co jsme výše zmínili.

Ve videích jsme ukázali činnosti, které jsou pro herní výkon každého hráče i hráčky velmi důležité. Kdo toto zařadí do svého tréninku, jeho výkon ve hře se musí zlepšovat, ať je v jakémkoliv věku. Mladším z vás mohou se cvičením pomoct rodiče, kterým tímto děkujeme, že se vám věnují.

Pojďte si v rámci projektu Trénuj doma zahrát největší Mistrovství České republiky, které kdy bylo uskutečněno! Nezáleží na tom, kdy se do soutěže přihlásíte. Nejdůležitější je, kolik bodů denně průměrně získáte od data vaší registrace, proto nikdy není pozdě začít!

Každý z vás bude hrát hlavně sám za sebe, ale zároveň sbíráte body i pro svůj klub. Není tak nic lepšího, než se domluvit se svými spoluhráči nebo protihráči z jiného klubu a vzájemně se motivovat k lepším výkonům. Někdo bude více trénovat doma, někdo bude raději venku na čerstvém vzduchu, což je pro trénink určitě ta lepší varianta, každý ale může trénink přizpůsobit svým dovednostem a podmínkám.

Hra je postavena na vaší poctivosti a my v ní věříme. Věříme ve vás, ve vaše dovednosti a ve vaši touhu se zlepšovat i v této těžké době. Věříme, že vás soutěž bude bavit a díky tomu vyhrajeme všichni společně.

Zdroj: https://trenujdoma.fotbal.cz/