Sportovní dopoledne v MŠ Na Rybníčku

Fotbalový klub A.F.C. Humpolec a trenéři GTM Vysočina navštívili 10.06.2021 Mateřskou školku Na Rybníčku v Humpolci.

Za krásného slunečného počasí se vydali trenéři Tomáš Hlubuček, Martin Moravec a Stanislav Duben do Mateřské školky na Rybníčku v Humpolci, aby si užili s dětmi dopoledne plné zábavy a pohybu.

Děti si vyzkoušely trampolínu a opičí dráhu. Zahrály si také fotbal, skákaly v pytlích, házely na cíl. Na dalším stanovišti je čekala překážková dráha se sbíráním „pokladů“. Na závěr se uskutečnila velká přetahovaná, při které se neuvěřitelně fandilo a děti ze sebe vydaly poslední energii, kterou toto krásné dopoledne měly.

Předškoláci byli neuvěřitelně šikovní a jejich úsměv na tváři, byl pro nás trenéry velkou odměnou. Paní učitelky se ve velkém zapojily do aktivit s dětmi a myslíme, že si to velmi užily i ony. Doufáme, že tuto mateřskou školku navštívíme i v budoucnu a třeba se z ní na našem stadionu objeví pár dalších dětí zapálených pro fotbal.

Tímto bychom chtěli poděkovat trenérům GTM, kteří nám pomohli s touto aktivitou a zároveň velké poděkování patří Mateřské školce, že nám umožnila za dětmi přijet a připravit jim dopoledne plné pohybu, úsměvu a zábavy.

Zde si můžete prohlédnout pár fotek z tohoto dopoledne: