Výsledkový servis

Naše mužstva mužů mají za sebou vstup do nového soutěžního ročníku. Podívejme se, jaké výsledky se zrodily v prvních kolech.

Muži A – MSD-D

A.F.C. Humpolec 2:0 FC PBS Velké Bíteš

Branky: 53. J. Pešek , 85. O. Tomovič

Sestava A.F.C.: T. Kříž – J. Pešek, Š. Zástěra (87. J. Málek), J. Benáček, T. Kopic, J. Maršík, O. Tomovič (90. M. Podoba) ,O. Svoboda, R. Dalík (78. M. Havel) , D. Šerý, M. Pecha 

Na začátek sezony přivítalo naše A mužstvo hosty z Velké Bíteše. Zápas skončil výhrou 2:0 pro naše barvy. Po bezbrankové první půli jsme rozhodli o naší výhře ve druhém poločase. V 53. minutě dostal čas k přesnému centru na levém kraji Daniel Šerý, ten si našel Pešek a prudkou hlavičkou nedal Pelánovi v bráně hostí šanci – 1:0. Uklidnění pro A.F.C. přišlo pět minut před koncem. V 85. minutě nedokázal na hranici velkého vápna odkopnout míč Mrňa, toho využil Tomovič který se tváří tvář brankáři nemýlil – 2:0.

TJ Slavoj Polná 0:1 A.F.C. Humpolec

Branky: 52. D. Šerý

Sestava A.F.C.: T. Kříž – D. Šerý , J. Pešek, Š. Zástěra, J. Benáček, T. Kopic, J. Maršík, O. Svoboda (90. T. Vrátný) ,M. Havel (46. M. Podoba), R. Dalík (87. M. Kameš), M. Pecha

Rozhodnutí přinesla 52. minuta. Domácí chybovali v rozehrávce, míč zachytil Šerý. Ten se nerozpakoval a z poloviny hřišti napálil balón na bránu, kde nachytal na hruškách gólmana domácích – 0:1. Domácí se pak sice snažili vyrovnat, ale jejich snaha byla bezzubá.

Muži B – 1. A třída, skupina A

TJ Jiskra Dobrnín 2:1 A.F.C. Humpolec B

Branka A.F.C.: Dominik Maršík

A.F.C. Humpolec B 6:4 TJ Sokol Leština

Branky A.F.C.: J. Žatečka 21.,D. Maršík 23.,D. Alt 34., D. Maršík 43., J. Žatečka 58., Š. Eremka 77.

Po úvodní prohře, kde zápas ovlivnilo vyloučení našeho borce ve 44. minutě jsme v následujícím kole na domácím hřišti přivítali hráče z Leštiny. Vzhledem k bodové ztrátě z prvního zápasu bylo potřeba tuto prohru odčinit. Po jednoznačné první půli 4:0 pro naše barvy přišla ve druhém poločase přestřelka a zrodil se tak divoký výsledek 6:4 pro A.F.C..

Muži C – OP III. třída

TJ Sokol Čejov 0:2 A.F.C. Humpolec C

Branky A.F.C.: R. Veselý 66. a 71.

Vstup do III. třídy mají za sebou i hráči našeho C mužstva. Ti vyrazili na zápas do nedalekého Čejova, kde po dvou brankách Romana Veselého zvítězili 2:0.