Kam na fotbal ?

Kam zajít o prvním zářijovém víkendu na fotbal s klubem A.F.C. Humpolec ? Podívejte se na přehled utkání našich týmů

MUŽI A

Naše A mužstvo se představí v neděli 05.09.2021 od 16:30 na domácí půdě. Soupeřem našich borců bude hostující TJ Start Brno.

Našemu A mužstvu patří aktuálně v tabulce Divize skupiny D pátá příčka s celkovými devíti body. V posledním zápase jsme prohráli na hřišti v Hododíně vysoko 0:5. Nutno podotknout, že soupeř vyhrál naprosto zaslouženě. Podaří se nám na domácím stadionu opět zvítězit ? To zjistíme v neděli. V domácím prostředí se nám zatím daří a postupně jsme zde porazili Velkou Bíteš i Bystřici.

Našemu soupeři patří aktuálně devátá příčka se ziskem 4. bodů. Ty hráči startu přivezli z Lanžhota po výhře 1:0 a první bod do tabulky získali v prvním zápase podzimní části doma proti Bystřici, se kterou remizovali 2:2.

MUŽI B

B muži zavítají na hřiště TJ Slavoje Třešť. Zápas šestého kola I. A třídy má výkop v neděli 05.09.2021 v 16:00.

Muži B získali do tabulky zatím 6 bodů a patří jim sedmá příčka. Výsledkově se trápíme venku, kde jsme zatím obě utkání prohráli. Doma jsme však vždy naplno bodovali v zápasech proti Leštině a Štokům. Bude zápas v Třešti odrazovým můstkem pro utkání na venkovních stadionech ?

Domácí Třešti patří v aktuální tabulce jedenáctá příčka za jednu výhru z posledního zápasu proti Košeticím. Předtím hráči Třeště prohráli 3:4 ve Štokách, doma 1:3 s dobře hrající Kamenicí a v prvním zápase nestačili venku na borce z Leštiny (2:4).

MUŽI C

Další utkání kategorie dospělých sehrají naši muži C. Představí se po druhé doma. Soupeřem našich borců bude Božejov. Zápas Okresního přeboru III. třídy startuje v sobotu 04.09.2021 v 16:00.

Našemu mužstvu patří v neúplné tabulce sedmá příčka s bilancí jedna výhra, jedna remíza a jedna porážka. Bodovat jsme dokázali v Čejově (2:0), a doma s béčkem Košetic (2:2). Naopak zápas v Plačkově se nám nepovedl (3:6).

Hostující Božejov se aktuálně drží na 3 pozici.. Hosté nejdříve deklasovali béčko Košetic 6:1, následně prohráli v Plačkově 1:3 a v posledním zápase si poradili s Hořepníkem 3:1.

DOROST U19, U17

Naše dorostence čekají utkání v Jihlavě. Utkání staršího dorostu začíná v 10:00 v neděli 05.09.2021 na hřišti Na Stoupách. Mladší dorostenci nastoupí ve stejný den od 12:15.

Domácí hráči jsou v obou kategoriích jasným favoritem. Jihlavští borci v obou kategoriích ještě nepoznali hořkost porážky a tak naši dorostenci mohou v těchto utkáních spíše překvapit. Pro naše starší dorostence mohl být odrazovým můstkem dobrý výkon doma proti Pelhřimovu (3:1), ve kterém si připsali první vítězství. Následně však kluci prohráli v Brodě vysoko 0:6. Přinesou utkání našich dorostenců výkony na hranicích možností ? Zavítejte do Jihlavy na utkání Divize dorostu.

ŽÁCI U15, U13

Druhé zápasy našich žáků nás čekají doma v neděli 05.09.2021 od 9:00 a od 10:45. Soupeřem našich borců bude SFK Vrchnovina.

Naši mladší i starší žáci vstoupili do soutěže v Chotěboři. Starší bohužel prohráli vysoko 1:9. Mladší žáci tahali bohužel také za kratší konec a prohráli 1:5. Náš soupeř vstoupí do soutěže až dnes 01.09.2021 proti Pelhřimovu.

Přípravky U11, U9

Naše přípravky vstupují také do svých „miniturnájků“. Jako první se proti nám představí borci z Velké Bíteše a Bystřice. Hrajeme na hřišti v Bíteši a to v neděli od 14:50 nejprve s Bystřicí a následně od 16:10 s domácí Bíteší.

Na hřišti se představí všechny přípravky zároveň. Celkem budeme hrát na čtyřech hřištích (2x Starší přípravka, 2x mladší přípravka).