Přehled podzimní části – A tým

V dnešním článku se podíváme na výsledky našeho A týmu, který bojoval v podzimní části o body v Divizi skupiny D.

Našemu A týmu patří po podzimní části Divize skupiny D devátá příčka za zisk 16ti bodů a skóre 16:27. Pojďme se společně podívat na přehled jednotlivých zápasů.

08.08.2021 17:00 A.F.C. Humpolec 2:0 Velká Bíteš

Náš tým vstoupil do soutěže doma proti soupeři z Velké Bíteše. Přes dvě stovky diváků si muselo na první branku v novém ročníku počkat až do 53. minuty. První branku našich barev nového ročníku vstřelil skvělou hlavičkou Honza Pešek v 53. minutě utkání. Uklidnění našeho mužstva přinesla 83. minuta, ve které se prosadil Ondra Tomovič po chybě hostů a stanovil tak podobu výsledku na konečných 2:0.

15.08.2021 17:00 TJ Slavoj Polná 0:1 A.F.C. Humpolec

Ve druhém zápase podzimní části chtěl náš tým navázat na povedený start do soutěže. Naši hráči zavítali na hřiště Slavoje Polná a nakonec si odvezl ze hřiště svého soupeře všechny tři body. Po bezbrankovém prvním poločase zachytil v 52. minutě po chybné rozehrávce domácích míč Daniel Šerý a krásným gólem z poloviny hřiště poslal náš tým do vedení, které se nám do konce utkání podařilo udržet.

22.08.2021 16:30 A.F.C. Humpolec 2:1 SK Bystřice nad Pernštejnem

Dramatické utkání přineslo čtvrté kolo. Domácí A.F.C. přivítalo hosty z Bystřice. Hosté šli ve 39. minutě do vedení a poločas skončil z našeho pohledu 0:1. Ze začátku druhé půle nás podržel brankář Kříž a další nepříjemný moment přišel po faulu Maršíka, který viděl druhou žlutou kartu v 53. minutě. Naši borci však zbraně nesložili a i v deseti dokázali utkání otočit. V 73. minutě srovnal Tomovič a obrat dokonal dvě minuty před koncem Honza Pešek. V nastavení nás ještě jednou v zápase podržel skvěle chytající golman Kříž a tak všechny body zůstali v Humpolci.

29.08.2021 16:30 FK Hodonín 5:0 A.F.C. Humpolec

Neporažené celky se utkali v pátém kole. Bohužel o vyrovnaný zápas nešlo a domácí Hodonín byl v tomto zápase lepším týmem. Domácí vedli už po dvaceti minutách 2:0, když se prosadil domácí Holek a Galuška. Po rohovém kopu v 36. minutě už to bylo 3:0 a za tohoto stavu se odešlo do kabin. Po změně stran se za domácí prosadil dvakrát Holek, který dovršil hattrick a tak naše barvy odjeli z Hodonína s prázdnou a prohrou 0:5.

05.09.2021 16:00 A.F.C. Humpolec 0:4 TJ Start Brno

Další domácí utkání naši hráči odehráli proti Startu Brno. S pozměněnou sestavou se našim hráčům příliš nevedlo a rychle jsme prohrávali 0:2 po brakách ze třetí a šestnácté minuty. Hosté z Brna měli utkání pod kontrolou a výsledek si pohlídali i ve druhé půli. Navíc se hostům podařilo vstřelit ještě dvě branky a tak si odvezli z našeho pažitu vysoké vítězství.

12.09.2021 16:00 TJ Sokol Tasovice 0:1 A.F.C. Humpolec

Po dvou porážkách zavítalo naše mužstvo do Tasovic, kde se utkalo s domácím Sokolem. Příliš pohledný fotbal se v tomto utkání nehrál. Zápas byl spíše o bojovnosti, soubojích a naše mužstvo spíše vyčkávalo, zda se v obraně domácích neobjeví nějaké okénko k rychlému brejku. Po bezbrankové první půli, kde se neujaly šance domácích a ani naše barvy nevyužily slibné brejkové situace, přinesla rozhodnutí utkání až 88. minuta. V samotném konci utkání domácí hráč zahrál v pokutovém území rukou a nařízenou penaltu proměnil Dan Šerý a zajistil tak našemu mužstvu cenné tři body.

19.09.2021 10:30 TJ Sokol Lanžhot 3:0 A.F.C. Humpolec

Po bezbrankové první půlce, ve které jsme si hned v úvodu utkání vytvořili vyloženou šanci a domácí nás od té chvíle nepustili do další vážnější situace, přinesla rozhodnutí půle druhá. V 51. minutě se domácí prosadili přesnou přízemní střelou. O něco později byl přísně vyloučen náš kapitán Kopic a naše šance na zvrat utkání tak výrazně klesly. V 70. minutě padl do naší branky sporný gól, a šest minut na to domácí potvrdili své vítězství třetí brankou.

26.09.2021 15:30 A.F.C. Humpolec 1:2 FC Zbrojovka Brno „B“

Deváté kolo přineslo domácí utkání s lídrem Divize skupiny D. Osm kol neporažená Zbrojovka Brno B, chtěla potvrzovat svou suverenitu v tabulce. Vítězství hostů se však nerodilo lehce. Hned v osmé minutě po krásné a rychlé akci skóroval Ondra Svoboda. Hosté ve 41. minutě vyrovnali brankou agilního Matuly. V nastavení první půle přišla pro hosty komplikace. Po druhé žluté kartě byl vyloučen Purrini. Výhodu se nám však využít nepovedlo. Ve 47. minutě si smolný vlastní gól dal Jirka Maršík a tři minuty na to zvyšoval na 1:3 Rogožan. Našim hráčům se v nastavení podařilo snížit Honzou Peškem, na body to však proti mladému mužstvu Zbrojovky nestačilo.

03.10.2021 15:00 FCS Stará Říše 4:3 A.F.C. Humpolec

Do desátého kola Divize skupiny D nevstoupilo naše mužstvo moc dobře. Po 25. minutách hry svítilo na tabuli skóre 3:0 pro domácí. Tento výsledek se měnil až po přestávce. Naši hráči postupně stahovali manko a v 80. minutě po brance Radima Dalíka bylo srovnáno na 3:3. Zápas směřoval k dělbě bodů, bohužel pro naše barvy v nastavení chyboval náš brankář a domácí zásluhou Cejpka zvítězili 4:3.

10.10.2021 15:00 A.F.C. Humpolec 1:3 FC Žďas Žďár nad Sázavou

V dalším utkání se nám opět nepovedl vstup do začátku zápasu. Velmi aktivní hosté šli ve 23. minutě do vedení 2:0. Dobře hrající hosté si v 31. minutě vybojovali pokutový kop, který ale zneškodnil brankář Kříž. Hosté měli i ve druhé půli častěji míč na svých kopačkách a snažili se kontrolovat hru a vedení si pohlídat. V 57. druhé minutě přišel do našeho pokutového území centr a po závaru ve vápně hosté zvýšili své vedení na 3:0. Našim barvám se podařilo sníži v 88. minutě. Po rohovém kopu se prosadil Martin Pecha. Více už se v tomto utkání nestalo a tak si Žďár odvezl 3 body.

16.10.2021 10:30 FC Slovan Havlíčkův Brod 1:2 A.F.C. Humpolec

Po sérii proher jsem zavítali k dalšímu utkání do Havlíčkova Brodu. Naši borci důraznou hrou strhávali vývoj utkání na svou stranu. Tato snaha se vyplatila v 19. minutě, ve které mířil přesně Radim Dalík. Minutu na to, se nechal za faul mimo vápno vyloučit domácí brankář Mazánek. Ve 39. minutě odcentroval míč směrem k brance Brodu Vrátný a míč zapadl za záda brankáře, 0:2. Domácí dostali příležitost snížit z pokutového kopu, domácí hráč však pokutový kop neproměnil a tak se šlo do kabin za stavu 2:0 pro náš tým. Po přestávce domácí v deseti dobývali naši branku, ale více jak snižovací branku na 1:2 nevytěžili.

24.10.2021 14:30 A.F.C. Humpolec 1:2 MSK Břeclav

V předposledním utkání podzimní části zavítala na náš pažit MSK Břeclav. Domácí A.F.C. ani hosté z Břeclavi nevyužili svých příležitostí a tak se šlo do kabin za stavu 0:0. Branky začaly padat až ve druhém poločase. V 64. minutě si zkušeně počínal Honza Pešek, který si obhodil hostujícího golmana a zajistil našemu týmu vedení 1:0. Hostům se však podařilo zápas otočit. Nejprve si na brankové čáře srazil míč do vlastní branky Pecha a dvě minuty na to se prosadil hostující Kriston, který využil nedůrazu našich borců před naším vápnem. V 87. minutě byl vyloučen Kopic a naše snaha o vyrovnání už byla spíše bezzubá.

30.10.2021 10:30 Tatran Ždírec nad Doubravou 1:1 A.F.C. Humpolec

V sobotním dopoledni se v prvním poločase dvakrát červenalo. Nejprve obdržel druhou žlutou kartu a posléze červenou domácí hráč Vopršal. Naše přesilovka trvala jen chvíli a za ruku mimo pokutové území byl vyloučen náš brankář Kříž. Ve druhém poločase se kopali dvě penalty (po jedné na každé straně), ve kterých byli úspěšní oba střelci. v 63. minutě proměnil domácí Fikar, v 87. minutě proměnil Radim Dalík. Zápas tedy skončil remízou 1:1