Staň se rozhodčím! Zapojte se do projektu FAČR „CHCI PÍSKAT“

Fotbalová asociace České republiky krátce před začátkem jarní části domácích amatérských soutěžích přikročila k restartování náborové kampaně CHCI PÍSKAT, která má za cíl přilákat na hřiště více nových rozhodčích. V případě zájmu se můžete obrátit i náš klub A.F.C. Humpolec.

Restartovaná náborová kampaň CHCI PÍSKAT zájemcům o práci rozhodčího celkově zjednoduší cestu na fotbalové hřiště. Všem registrovaným uchazečům budou k dispozici kolegové v nově zřízených rolích okresních gestorů. Ti budou zájemcům se vším pomáhat a také je nasměrují co nejdříve k řízení zápasu. 

Prvotním krokem pro nováčky je vyplnění jednoduchého formuláře na webu www.chcipiskat.cz, vzápětí budou kontaktováni okresními gestory, kteří obratem předají veškeré související informace spojené s náborem a zapojením se přímo do soutěžních utkání.

 „Naším cílem je, abychom zkrátili dříve zdlouhavý proces a nováčci opravdu rychle naskočili do zápasového dění. Zjednodušeně řečeno chceme, aby doba, kdy se zájemce v rámci kampaně přihlásí a pak se objeví přímo na hřišti, nepřesáhla přibližně dva týdny. Chceme nováčky opravdu rychle zapojit do akce, zároveň jim nabídneme školící a vzdělávací programy, aby měli i patřičnou teoretickou výbavu,“ 
uvedl Radek Příhoda, předseda Komise rozhodčích FAČR.