OSLAVY FOTBALU V HUMPOLCI – část první

V sobotu 04.06.2022 proběhly v Humpolci oslavy fotbalu k výročí 110 a 100 let! V této části se podíváme na dopolední program. Jak vše probíhalo si můžete přečíst v následujícím článku.

PRŮVOD MĚSTEM

V ranních hodinách se začali scházet na Horním náměstí funkcionáři, členové a fanoušci humpolecké kopané. V 8:30 vyrazil průvod za znění orchestru. Dechový orchestr ZUŠ Gustava Mahlera navodil výbornou atmosféru a průvod se postupně okolo hasičské zbrojnice dostal až na Okružní ulici, na které pokračoval do bran našeho stadionu. Prezident klubu Václav Duben poděkoval všem přítomným a předal slovo starostovi města Humpolce panu Karlu Kratochvílovi a také paní místostarostce Aleně Kukrechtové. Připraveny již byly dětské atrakce a samozřejmě občerstvení.

Utkání mladších žáků

V půl desáté dopolední byl proveden slavnostní výkop prvního utkání v rámci oslav, ve kterém nastoupili naši mladší žáci proti vrstevníkům z Velkého Meziříčí před zaplněnou tribunou. Po hattricku Matyáše Březiny slavili naši borci vítězství 3:1. Po skončení tohoto utkání proběhlo také velmi emotivní rozloučení s trenérem mladších žáků Pavlem Žatečkou, který pro humpolecký fotbal odvedl neskutečnou práci nejen jako trenér, ale i jako hráč. Pavle víme, že se ti v pozápasovém rozhovoru klepal hlas a byl jsi plný emocí, přejeme ti do další tvé etapy mnoho štěstí a pevné zdraví. Tímto ti ještě jednou moc DĚKUJEME za vše, co jsi pro humpolecký fotbal udělal! DÍKY!

POKRAČOVÁNÍ DOPOLEDNÍHO PROGRAMU

Od dopoledních hodin byl také vystaven pohár pro vítěze první ligy, u kterého se mohla vyfotit veřejnost. Tímto děkujeme Viktorce Plzeň a Honzovi Kopicovi, že nám dali tu možnost tento vzácný artefakt mít na stadionu. V dalším dopoledním programu sehráli svá utkání starší a mladší přípravky. Souběžně se starší přípravkou rozehráli také své utkání starší žáci, kteří bohužel prohráli v mistrovském utkání s Velkým Meziříčím 1:3. Mladší přípravka dohrávala své utkání těsně před začátkem A mužů…..jak probíhal další program našich oslav se dozvíte v dalším pokračovaní našeho reportu!