Kam na fotbal ?

Kam o víkendu 23. a 24.10.2021 na fotbal s naším klubem? Všechna utkání naleznete v následujícím přehledu.

MUŽI A

Naše A mužstvo se představí naposledy v podzimní části na domácím pažitu v Okružní ulici. Soupeřem našeho mužstva bude tým MSK Břeclav. Zápas startuje v neděli 24.10.2021 od 14:30.

Našemu mužstvu patří aktuálně devátá příčka v tabulce Divize skupiny D se ziskem 15ti bodů. Náš tým v minulém zápase v Havlíčkově Brodě utnul sérii čtyř zápasů bez vítězství. O našem vítězství jsme rozhodli už v první půli díky brankám Dalíka a Vrátného.

Soupeř z Břeclavi figuruje aktuálně na šesté příčce tabulky a naše mužstvo ztrácí pouhé dva body. V případě vítězství svého soupeře předskočíme. Hosté připsali do tabulky z posledních dvou zápasů čtyři body. V jedenáctém kole si odvezli cenné vítězství z hřiště Startu Brno. V následném domácím zápase brali bod za remízu s Tasovicemi. Břeclav dvakrát vedle, ale vedení neudržela a zápas skončil 2:2.

MUŽI B

B muže čeká o tomto víkendu těžké utkání. Naši borci zajíždějí na půdu třetího celku tabulky I. A třídy. Zápas startuje v neděli 24.10.2021 ve 14:30 na hřišti ve Světlé nad Sázavou.

Našemu mužstvu patří aktuálně sedmá příčka. V posledním utkání naši borci po dvou prohrách zabrali. Na domácím hřišti odčinili debakl z Rozsochatce (1:6) a porazili B tým Havlíčkova Brodu 4:1. V utkání se čtyřikrát prosadil Dominik Maršík.

Domácí Bohemia se drží na špici tabulky. Aktuálně patří Světlé nad Sázavou třetí příčka. V posledním utkání domácí vyhráli na půdě Třeště 2:0, ještě před tím doma deklasovali Štoky 6:2. V tomto utkání dali po dvou brankách Štros a Krajanský, po jedné brance Novák a Pártl.

MUŽI C

Mužstvo C se chystá na domácí utkání s Černovicemi B. Zápas startuje na stadionu v Humpolec v sobotu 23.10.2021 ve 14:30.

Našemu mužstvu patří v neúplné tabulce „ELPE LIGY“ druhá příčka. Za poslední dvě utkání jsme soupeřům nasázeli deset branek. Nejprve naše mužstvo porazilo Želiv 5:2. V následné středeční dohrávce 13.10.2021 naši hráči připsali vítezství 5:0 nad rezervou Nového Rychnova.

Soupeř z Černovic vévodí tabulce. Černovice jsou aktuálně s devatenácti body první. První příčku drží o skóre před našim týmem a shodně devatenáct bodů má i třetí Čejov. V posledním utkání černovičtí porazili doma Hořepník 4:1

DOROST U19, U17

Naše dorostence čeká venkovní utkání. Starší a mladší dorostenci se představí na hřišti Horáckého fotbalového klubu Třebíč. Utkání staršího dorostu začíná v 10:00. Následovat bude utkání mladšího dorostu, které má výkop přesně v poledne.

ŽÁCI U15, U13

Starší a mladší žáky čeká utkání až v týdnu. Ve státní svátek 28.10.2021 se v přeloženém utkání z tohoto víkendu utkají s vrstevníky z SK Bystřice nad Pernštejnem. Utkání starších žáků má naplánovaný výkop v 11:45. Ještě před nimi vstoupí do svého utkání mladší žáci a to od 10:00. Utkání se hrají na domácím hřišti v Humpolci.

PŘÍPRAVKY U11, U9

Nejmladší kategorie čekají poslední utkání trianglového turnaje v podzimní části. V odvetném souboji z minulého týdne se naši hráči utkají s Jihlavou. Druhým hostem na našem hřišti budou vrstevníci z Vrchoviny. Hrát se bude na čtyřech hřištích a to v sobotu 23.10.2021 od 9:00 a 11:40. V mezi čase našich utkání se mezi sebou utkají oba hostující celky z Jihlavy a Vrchoviny od 10:00.