Trenér starších žáků Dušan Luňáček hodnotí podzimní část

Starší žáci pod vedením trenérů Dušana Luňáčka a Lukáše Havla mají za sebou podzimní část sezony. Pojďme se podívat na přehled.

Bilance starších žáků v Krajském přeboru: 8. místo, 15 bodů (5-0-6), skóre 31:30

Výsledky:

Slavoj Polná 3:1 A.F.C. Humpolec

A.F.C. Humpolec 3:4 SFK Vrchovina

A.F.C. Humpolec 2:1 Okříšky/Stařeč

FK Maraton Pelhřimov 3:2 A.F.C. Humpolec

A.F.C. Humpolec 2:4 FC Velké Meziříčí

A.F.C. Humpolec 0:3 TJ Sokol Bedřichov

FC PBS Velká Bíteš 2:5 A.F.C. Humpolec

A.F.C. Humpolec 0:4 FC Chotěboř

FK Bohemia Světlá nad Sázavou 0:7 A.F.C. Humpolec

A.F.C. Humpolec 4:2 SK Pernštejn Nedvědice

SK Bystřice n. P. 4:5 A.F.C. Humpolec

HODNOCENÍ HLAVNÍHO TRENÉRA

Do podzimní části KP starších žáků jsme mohli pracovat s 11 hráči  roč.2008, 12 hráči 2009 a dvěma hráči roč.2010 . Sešli jsme se na soustředění v Jiřicích koncem července a začali společnou práci na velkém hřišti, které bylo pro ročník 2009 a 2010  nové. Musím pochválit přístup k tréninku i docházku, když jsme společně s asistentem Lukášem Havlem mohli trénovat v počtu min 20 hráčů na tréninkovou jednotku. Kluci makali a neustále na sobě pracují, což se nám potvrdilo i na předváděné hře a v jednotlivých utkáních se ukazovali jejich individuální dovednosti i týmová spolupráce.  Jediný nedostatek byl v neproměňování i těch nejvyloženějších brankových příležitostí, které nás stály zvládnutí některých utkání soutěže po výsledkové stránce a tak se nám nepovedlo posunout do horní 6 členné skupiny, která bude bojovat o přeborníka kraje o jeden bodík. Ale to je sport.

Nerad bych vyzdvihoval nějakého hráče, protože pochvalu zaslouží opravdu všichni.  Ale rád bych poděkoval  Lukášovi Havlovi (můj asistent) , trenérům mladších žáků i vedení klubu za super spolupráci.