Benjamínci vyrazili na turnaj!

V pondělí 8.5.2023 se naše minipřípravka zúčastnila celodenního venkovního turnaje ve Žďáru nad Sázavou, kam byla pozvána i bývalá brněnská fotbalová legenda Petr Švancara. 

Hodnocení trenéra Erika Nachtigalla:

Celkem se přihlásilo 19.týmů, které byly rozlosovány do čtyř skupin. Hrálo se na UMT. V naší skupině byla: Jihlava, Chrudim B., Vysoké Mýto a Třebíč. 

První zápas jsme sehráli s Vysokým Mýtem, kde jsme bohužel prohráli 0:6. Druhý zápas jsme hráli vyrovnanou partii s Třebíčí. V posledních minutách, jsme ale neudrželi remízový výsledek, a tak jsme prohráli 2:3. Další zápas proti nám nastoupila Jihlava. I když výsledek 4:1 tomu nenapovídá, tento zápas kluci hráli moc pěkně, ale bohužel nám chybělo kousek štěstí. Poslední zápas nás čekala prohra 0:6 a to s Chrudimí B., kde soupeř byl opravdu výrazně lepší. Byli jsme tedy zařazeni do skupiny o umístění  na 17. – 19.místě, kde proti nám nastoupili dva soupeři – Nová Ves a Měřín. Sehráli jsme s každým soupeřem dvě utkání. Tato skupina pro nás od začátku vyšla naprosto jednoznačně. Proti Nové Vsi kluci v prvním i druhém zápase vyhráli 6:2 a 5:1. Nezaskočil nás ani tým z Měřína, kde jsme vyhráli také v prvním i v druhém souboji 7:0 a 3:1. Obsadili jsme tedy konečné 17.místo. 

Hoši si zápasy moc užili, odvezli si pěkné zážitky a medaile z prvního velkého turnaje.

Tímto bych chtěl naší fotbalové sestavě moc poděkovat. 

Sestava: Alex Hora, Štěpán Nachtigall, Bořek Bindzar, Matyáš Farka, Petr Trtík, Lukáš Mráček, Lukáš Nádvorník, Dominik Pejšek, Samuel Metál a Marek Vondra.