Do Humpolce se vrací divizní derby s Pelhřimovem

Od sezóny 1969/1970 se nestalo, aby se Humpolec utkal s Pelhřimovem v divizi. Pravdou je, že tyto zápasy již pamatují pouze pamětníci. Při pročítání historických záznamů se nám tají dech. Jako příklad uvedu divácký rekord, který padnul v roce 1966, kdy Jiskra Humpolec hostila před 3200 diváky Spartak Pelhřimov. Humpolec tehdy prohrál 0:1. Počet diváků, který dorazil v roce 66 na utkání je pro nás v dnešní době nepředstavitelný. Nyní máme možnost si tyto slavnostní chvíle zopakovat a alespoň částečně se jim přiblížit.

Po desítkách let se fotbalový fanoušek opět dočká slavného divizního derby. V neděli 10. března ve 14:30 se budeme všichni společně psát další díl fotbalové historie, ale také budoucnosti.

V Humpolci přikládáme tomuto utkání maximální důležitost. Už měsíc se proto snažíme připravit přírodní trávník na hlavním hřišti tak, abychom zajistili co nejlepší podmínky pro hráče i fanoušky obou mužstev. Zveme tímto jak fanoušky obou mužstev, tak i nezaujatého diváka k návštěvě tohoto svátku fotbalu.

Areál v Okružní ulici pro vás otevřeme v neděli ve 13:00. Přijďte včas a zaberte si své místo na tribuně. Občerstvení pro vás zajišťuje AFC PUB.

Závěrem upozorňujeme, že z důvodu rekonstrukce ochozů nebude zpřístupněna tribuna za horní brankou. I tak pro vás bude zajištěný dostatečný divácký komfort.

Těšíme se na vaši návštěvu.

Ať žije AFC!