Kam na fotbal ?

První říjnové dny nám přináší další utkání našich mužstev. Jaké zápasy nás čekají se můžete podívat v pravidelném přehledu „Kam na fotbal“

Muži A

Naše A mužstvo vstoupí do dalších bojů o body ve skupině Divize D na hřišti Staré Říše. Utkání startuje v v neděli 03.10. od 15:00.

Poslední zápasy nám bodově nevyšli. Z Lanžhotu jsme přivezli porážku 0:3 a v následujícím utkání jsme po sympatickém a bojovném výkonu podlehli doma rezervě druholigové Zbrojovky 2:3. Svěřenci Lukáše Staňka mají na kontě zatím dvanáct bodů a tak doufejme, že naši borci se Staré Říše další body přivezou.

Náš soupeř ze Staré Říše je v aktuální tabulce Divize na dvanáctém místě za zisk čtyř bodů. Jak se vedlo našemu soupeři v posledních dvou zápasech? Říše nejdříve doma podlehla Startu Brno 0:2. V devátém kole pak soupeř zavítal na hřiště Tasovic, kde prohrál stejným výsledkem, jako utkání předešlé (0:2).

Muži B

B muže čeká další domácí utkání. Soupeřem našich borců pod taktovkou Martina Zeta bude TJ Nový Rychnov. Zápas začíná v sobotu 02.10. od 15:00 na domácím trávníku v Okružní ulici.

Naše B mužstvo po dvou výhrách stouplo v tabulce 1. A třídy. Nyní nám patří šestá příčka. Z posledních dvou zápasů naši hráči vytěžili maximum bodů. Nejprve naši borci porazili doma Telč těsně 2:1. Následně se vydali na hřiště do Černíče, kde vyhráli jasně 5:0.

Našemu soupeři z Rychnova se zatím v soutěži příliš nevede. Za zisk 3 bodů je náš soupeř předposlední. V posledních dvou zápasech se hostům dařilo následovně. Rychnov přijel na předposlední zápas do Štoků bez bodu a první bodový zisk se jim vydařil náramně. Domácí Štoky Rychnov deklasoval 8:2. Zaujal čtyřgólový Brtnický. Rychnov ale na výhru nedokázal navázat a následně doma prohrál s Třeští 0:2.

MUŽI C

NAŠE C MUŽSTVO MÁ TENTO TÝDEN VOLNÝ LOS, DALŠÍ UTKÁNÍ SEHRAJEME NÁSLEDUJCÍ VÍKEND.

DOROST U19, U17

Naše dorostence čekají domácí utkání proti Č.A.F.C. Židenice. Utkání staršího dorostu začíná v neděli 03.10.2021 od 10:00 na humpoleckém hřišti. Mladší dorostenci nastoupí ve stejný den od 12:15.

Naši dorostenci sehrají mistrovské utkání po víkendové pauze. Zápas v Kunštátu byl přeložen na jiné termíny. Před touto pauzou se našim celkům příliš nedařilo a starší dorost prohrál se Žďárem nad Sázavou vysoko 1:8. Mladší prohráli se stejným soupeřem 1:6.

Podaří se našim dorostencům zvítězit? To uvidíme v neděli. Přijďte fandit a naše kluky povzbudit.

ŽÁCI U15, U13

Starší a mladší žáky čeká v sobotu 02.10.2021 výjezd do Velkého Meziříčí. Domácí FC půjde v kategorii starších žáků do utkání jako favorit. Překvapí naši starší žáci? Utkání kategorie U15 startuje v 10:45. Ještě před nimi se utkají od 9:00 naši mladší žáci se stejně starými borci domácího Velkého Meziříčí. V tomto zápase sousedů v tabulce není favorita, a tak by nás mělo čekat vyrovnané utkání.

PŘÍPRAVKA U11, U9

Naše benjamínky čeká další soutěžní triangl. Tentokrát na domácím hřišti v sobotu dopoledne. V souboji tří mužstev se představí hosté z TJ Sokola Bedřichov a spolu s nimi dorazí na svá utkání soupeř z Třebíče – Třebíč/Náměšť. Hrát se bude na čtyřech hřištích současně od 9:00 a od 11:40. Mezi našimi zápasy sehrají mezi sebou svá klání kluci a holky z Bedřichova a Třebíče. Přijďte si užít fotbalové dopoledne s našimi nejmenšími. Určitě oceníte zápal, chuť, krásné akce a góly všech zúčastněných.