OSLAVY FOTBALU V HUMPOLCI – část druhá

Přinášíme Vám pokračování článku z našich oslav fotbalu, které se uskutečnily 04.06.2022 na našem stadionu!

První část reportu zde: Oslavy fotbalu – část první

MISTROVSKÉ UTKÁNÍ MUŽI A

Ve 14:00 bylo zahájeno utkání A mužů Divize skupiny D, ve kterém naši borci přivítali v rámci oslav Slovan Havlíčkův Brod. Utkání bohužel skončilo prohrou domácích 0:2. O poločasové přestávce vběhla na hřiště naše školička a za skvělé atmosféry si užila svůj poločasový mini zápas. Školička si užila také doprovod našich mužů před začátkem utkání.

SLAVNOSTNÍ VYHLÁŠENÍ

Po utkání mužů následovalo od 16:00 slavnostní vyhlášení nejlepších hráčů sezony. Ceny si převzaly: Jakub Benáček, Paťha Jakub, René Němec, Adam Kovář, Tadeáš Venc, Vít Kuba, Jakub Získal, Matyáš Žatečka, Jankůj Nikolas a také všichni hráči a hráčky starší přípravky, mladší přípravky a minipřípravky. Na stadionu již byl také přítomen „BOSS Luboš Matějka“ (herec Pavel Nečas), který vtipnými hláškami opravdu nešetřil.

UTKÁNÍ STARÉ GARDY BOHEMIANS PRAHA A VÝBĚRU DAVIDA HOLOUBKA

Po slavnostním vyhlášení se odehrálo utkání mezi Starou Gardou Bohemians Praha a výběrem Davida Holoubka. Přivítali jsme např. Antonína Panenku a také vzácného hosta Karola Dobiáše, který je čerstvým členem fotbalové síně slávy. Za výběr Davida Holoubka nastoupil například Pavel Kuka, Honza Kopic a další….Stará Garda nakonec v utkání dominovala a přehrála výběr 7:3. O branky se postarali: Honza Kopic a David Holoubek 2x. Za Bohemku se prosadil 3x náš trenér Roman Veselý a po jedné brance si připsali Milan Škoda, Marek Smola, Pavel Štěpán a Tomáš Panenka.

PO UTKÁNÍ STARÉ GARDY NÁSLEDOVALA ZÁBAVA S KAPELOU IMPULS. TÍMTO DĚKUJEME VŠEM FANOUŠKŮM, HRÁČŮM, FUNCKIONÁŘŮM A HOSTŮM ZA TO, ŽE JSTE BYLI SOUČÁSTÍ NAŠEHO VÝZNAMNÉHO FOTBALOVÉHO DNE!