Výsledkový servis našich mužstev 17.08 a 18.08.2024

Jak se dařilo našim týmům o posledním fotbalovém víkendu? Podívejte se na přehled

MSK Břeclav 1:0 (1:0) A.F.C. Humpolec

Branky: 21. Skočovský

Sestava A.F.C. Humpolec: Janota Petr, Kameš Matěj, Luňáček Ondřej (78.), Havel Matyáš, Savi Adam (K), Maršík Jiří, Pešek Jan (46.), Fila Martin (62.), Pecha Martin, Zástěra Štěpán (46.), Homola Dominik Střídali: Šerý Ondřej (46.), Maršík Daniel (78.), Šerý Daniel (62.), Och František (46.), Dubec Adam Zdeněk.

Komentář z utkání: V Břeclavi jsme na body nedosáhli. Zápas začal ve velkém horku náporem domácích a ti zužitkovali svůj tlak gólem Kristoně ve 20. minutě – 1:0. Až poté zapnuli i naši a dvě šance Peška hlavou zblízka volaly po gólu. Po něm ještě pálil krásně Savi, ale domácí gólman Fibingr střelu vyrazil. Do kabin šli spokojenější domácí. Navíc jsme přišli o zraněného Peška, který po tvrdém zákroku stopera Hermana musel do nemocnice na šití. Ve druhé půli naši přidali, vytvořili si velký tlak, ale gól nepřišel. “Nemůžeme být spokojeni, zase nám utekl úvod zápasu. Po pauze jsme byli jasně lepším týmem, měli tlak, ale když ani Havel nedal tutovku, bylo po bodech, nebyl vůbec nadšený z výsledku kouč Veselý.

Branky: 67. Hlaváček – 36. Neuvirt (vl.)

Sestava A.F.C. Humpolec: Krupička Martin, Havel Lukáš, Kopic Tomáš, Nermut Rudolf, Rukavytsia Ihor, Farka Matěj (K), Hypš Martin (80.), David Lukáš (60.), Štěpán Kryštof, Venc Tadeáš (74.), Kuba Vít Střídali: Čábera Lukáš (74.), Holzbauer Václav (80.), Cymorek Matyáš (60.)

Sestava FC Chotěboř „B“: Gregor Jan, Neuvirt Jakub, Mrtka Daniel, Polanský David, Hlaváček Jan (79.), Hlaváček Jiří (79.), Bělovský Ondřej (35.), Tůma František (K), Šimon Adam, Pačanda Patrik (64.), Pospíšil Martin (64.) Střídali: Souček Adam (64.), Voda Jakub, Muzikář David (79.), Hudec Jan (64.), Janáček Radim (79.), Píbil Patrik, Ledvinka Ondřej (35.)

Komentář z utkání: rezerva AFC v kombinované sestavě s pěti dorostenci, kteří dopoledne hráli mistr. utkání doma se vzhledem k silnému dešti muselo odehrát utkání v Chotěboři na umělém trávníku. První poločas překvapivě mělo béčko více ze hry a vytvářelo si z brejků šance, z kterých se s přispěním domácího obránce podařila jedna, kdy Farkovu střelu z úniku tečoval domácí zadák do branky. Ojedinělou golovou šanci domácích vyřešil výborně brankář AFC Krupička. Ještě stojí za zmínku tvrdá střela dorostence Lukáše Davida, která mířila do šibenice, ale gólman domácích ji neuvěřitelně stačil vytlačit na roh. 2. poločas Chotěboř přidala a z množství rohových kopů se jim jeden podařilo protlačit do branky Krupičky a srovnala skóre. Chotěboř se snažila utkání rozhodnout, ale bojovnost a odhodlání všech hráčů AFC stálo proti. Navíc po uvolnění a centru Ihora Rukavytsii mohl utkání pro AFC rozhodnout Vít Kuba, ale jeho hlavičku domácí gólman chytil. Výsledek odpovídá průběhu hry. Je nutné ocenit přístup 5 dorostenců, kteří měli v nohách dopolední zápas (Štěpán,David,Cymorek, Čábera,Holzbauer). Ještě je nutné vyzdvihnout druhého golmana Tadeáše Vence, který nastoupil v útoku, potvrdil svou univerzálnost a svou rychlostí a bojovností dělal Chotěboři velké problémy.

A.F.C. Humpolec 2:3 (0:2) SK Jiřice

Branky: 46. Trecha, 54. Kubíček – 20. a 90. Koten, 31. Hložek

Sestava A.F.C. Humpolec: Duben Václav, Kovář Adam, Melmuka Kryštof, Metál Michal (46.), Brom Jindřich, Kotlík Michal (46.), Veselý Roman (K), Dalík Radim (70.), Kubíček Filip, Brázda Jan (46.), Štěpán Pavel

Sestava SK Jiřice: Zabloudil Roman, Zach Ladislav (75.), Klíma Filip (69.), Vincenc Jakub, Hanek Jakub, Dvořák Jakub (85.), Příhoda Petr (86.) (K), Růžička Jakub (70.), Koten Patrik, Hložek Adam, Jirků Miroslav Střídali: Křepinský Vojtěch, Mihulka Jiří (86.), Jiroušek Tomáš (85.), Kameš Tomáš, Plaček Jakub (75.) Pospíšil Jan (70.), Tejkal Miroslav (69.)

Komentář z utkání: Céčko na úvod padlo. AFC C – Jiřice 2:3 (0:2). Na domácím trávníku se představilo o víkendu naše céčko a v derby s Jiřicemi prohrálo smolně v poslední minutě 2:3. Po poločase přitom naši prohrávali již 0:2, ale po pauze předvedli před slušnou návštěvou obrat a srovnali góly Trechy a Kubíčka na 2:2. Vítězný gól při závěrečném tlaku visel ve vzduchu, ale Váca, Trecha, Štěpán ani Kubíček své tutovky nedali. A tak nečekaně v 90. minutě udeřili hosté a brali tři body.

A.F.C. Humpolec 6:1 (4:1) TJ SOKOL Radostín nad Oslavou

Branky: 3., 8.,10. David, 34. Dačo, 72. Klap. 91. Dolejš – 24. Marek

Sestava A.F.C. Humpolec: Matějka Roman, Cymorek Matyáš, Kuba Vít, David Lukáš (K), Holzbauer Václav, Strejček Marek, Dolejš Vojtěch, Čábera Lukáš, Dačo Jakub, Štěpán Kryštof, Klap Matyáš Střídali: Čábera Richard, Dvořák David, Trecha Denis, Váca Patrik, Získal Jakub

Sestava TJ SOKOL Radostín nad Oslavou: Sláma Filip, Barták Vojtěch, Vítek Ondřej, Jurek Šimon, Havlíček Štěpán, Havlíček Jiří, Marek Jan (K), Willisch Jiří, Marek Jiří, Doležal Radim Střídali: Fabík Jaroslav, Kudláček Petr, Homola Matěj, Marek Pavel, Homola Filip, Halla Jakub

Komentář z utkání: Do zápasu jsme vstoupili aktivní hrou s chutí být na míči. V prvních patnácti minutách se dařilo především po pravé straně hřiště. Kapitán Lukáš David dokázal do desáté minuty nastřílet hattrick. Po patnácti minutách jsme trochu vypadli z role a začali kupit jednoduché ztráty, které kromě úbytku sil způsobily i soupeřův gól na 1:3. Po inkasovaném gólu jsme se opět vrátili ke kombinační hře a po standardní situaci dokázal hlavou zvýšit náskok na rozdíl 3 gólů stoper Kuba Dačo. Po poločasové přestávce jsme chtěli držet balon na svých kopačkách a zamezit případnému návratu soupeře do hry o body. Kombinace na vlastní půli se nám dařila, ovšem problém jsme měli v přechodové fázi. I přesto jsme dokázali vsítit další gól, kdy po pěkné akci kluků z U17 otevřel svůj střelecký účet v dorostu Matyáš Klap. V závěru ještě přidal jednu branku důrazný Vojta Dolejš, který se prosadil hlavou po rohovém kopu. Celkově bych chtěl klukům poděkovat, jak k zápasu přistoupili. Za vyzdvižení stojí především dvě věci. Zaprvé nasazení po celou dobu utkání, to kluci udrželi, i když jim spoustu sil bralo nefotbalové počasí. Zadruhé kluci z U17, kteří nastoupili především v průběhu utkání, ale na hřišti nebyl znát rozdíl mezi nimi a jejich i o 4 roky staršími soupeři. Do dalších týdnů věříme, že dojde k navýšení počtu tréninkových a zápasových účastí hráčů ročníků 2006 a 2007, kterým končí dovolené a brigády, dodal k zápasů vedoucí mužstva Karel Horký