NÁŠ KLUB OBHÁJIL STATUT SPORTOVNÍHO STŘEDISKA MLÁDEŽE!

Fotbalový klub A.F.C. Humpolec získal pro rok 2023 licenci Sportovního střediska mládeže okresního fotbalového svazu. Přidělení licence na letošní rok potvrdila licenční komise Fotbalové asociace České republiky 24.02.2023. 

Náš fotbalový klub prošel licenčním řízením Tribunálu talentované mládeže Fotbalové asociace České republiky a navazuje tak na poslední sezóny, kdy mu byl statut Sportovního střediska mládeže rovněž udělen. Program Talentované mládeže podporuje růst fotbalistů všech věkových kategorií. 

Tomáš Hlubuček, šéftrenér U15-U7: “Pro náš klub je opětovné udělení licence v této době velmi pozitivní zprávou, ale také závazkem. Práci s mládeží věnujeme velkou pozornost a chceme se nadále posouvat. Udělení statutu na další sezonu pro A.F.C. je pro nás všechny velkou motivací do další práce a pevně věřím, že odstraníme i nějaké nedostatky, na kterých chceme všichni společně zapracovat. Vždy je co zlepšovat. 

Statut sportovního střediska mládeže jsme získali jako jediný klub v okrese Pelhřimov a to na nás převádí i značnou zodpovědnost při práci s mládeží. Tímto bych chtěl poděkovat celému vedení klubu, všem trenérům, kteří odvádí skvělou práci ve svém volném čase a v neposlední řadě také rodičům a jejich dětem, že si zvolili fotbal a náš klub.” 

Doufáme, že jsme Vás fanoušky touto zprávou potěšili a brzy se na Vás těšíme na stadionu.