Trenér „B“ týmu A.F.C. Humpolec hodnotí podzim našeho mužstva

Trenér Martin Zet hodnotí podzimní část sezony

Náš „B“ tým se po podzimní části 1. A třídy skupiny nachází na jedenáctém místě tabulky se ziskem 12ti bodů.

Podzim hodnotí trenér Martin Zet:

„Po konci sezóny 2022/2023 došlo poměrně zásadní obměně kádru B týmu. Z týmu odešli Skryja J., Kratochvíl M., Kříženecký D., Málek J. a Bláha L.  Do týmu se tedy postupně zapracovávali dorostenci. Bohužel všechny tyto aspekty, ať už pozitivně či negativně, se podepsali výkonnosti celého mužstva. Podzimní část jsme zahájili na půdě Štoků, kde jsme uhráli bod za remízu 0:0, bohužel to byla pro nás ztráta, protože v tomto utkání jsme byli lepším týmem.

Druhé utkání bylo pro nás pohromou. Na domácím hřišti jsme utrpěli debakl od hráčů Košetic v poměru 0:6!!! V tomto utkání se bohužel ukázala naše nedisciplinovanost, protože jsme obdržely 2 červené karty. A to se podepsalo na zbytku podzimní části. Od této chvíle jsme uhráli pouze 3 vítězné utkání, 3x jsme remizovali a bohužel jsme 7x odešli poraženi. Na druhou stranu musím vyzdvihnout zápas v Chotěboři. Do utkání nastoupilo 6 dorostenců!!! Kluci tento zápas odmakali a zaslouženě jsme odvezli z Chotěboře bod za remízu 2:2!!!! 

Toto utkání nám ukázalo, že jsme i s tak mladým týmem konkurenceschopní. Pro jarní část sezóny máme jasný cíl a to se pohybovat v horních patrech tabulky, čeká nás sice dlouhá a náročná cesta, ale já věřím, že to společnými silami zvládneme.“